Hubertushuis De boew

ZALENCENTRUM IN OUD-GELEEN

Je kunt het zo gek maken als je wilt. Orkest, diner en dansvloer, het is allemaal beschikbaar in de verschillende zalen. We beschikken over een kleine- en grote zaal. Beiden geschikt voor feesten en partijen, vergaderingen, recepties, workshops en koffietafels. De grote zaal kan eveneens gebruikt worden voor allerlei concerten. Van klassiek tot pop, van harmonie- tot themafeesten: alles is bespreekbaar. Ook voor kleedruimtes of artiestenruimte kan worden gezorgd.  Tevens beschikken wij over een binnenplaats die uitermate geschikt is voor een barbecue of lekker terrasje bij mooi weer. Ons café is gezellig en compact. Iedere doordeweekse dag is ons café de ontmoetingsplek voor Oud-Geleen en omstreken. In het weekend is ons café, dankzij de gemoedelijke ambiance, zeer geschikt voor besloten feestjes en partijen tot 90 personen. 

Recepties & vergaderingen

In onze vergaderzalen kunt u terecht voor vergaderingen tot 200 personen.

Bruiloften

Trouwen in het pittoreske Oud-Geleen? En daarna een groot feest? De Boew is uitermate geschikt voor een top feest. Orkest, diner en dansvloer, het is allemaal beschikbaar in de verschillende zalen.

Koffietafels & herdenkingsdiensten

Bent u op zoek naar een rustige en sfeervolle omgeving voor een herdenkingsdienst en /of koffietafel? Bij het Hubertushuis kunt u een herdenkingsdienst op geheel eigen wijze verzorgen in overleg met de door u uitgekozen uitvaartonderneming.

Deboew Hubertushuis
Jan Willenstraat 1, 6166 AX Geleen, T: 0646298505 of 0614143702, E: info@deboew.nl
www.deboew.nl

Openingstijden:
maandag tot en met donderdag: 19:00–01:00, vrijdag en zaterdag: 19:00-02:00 uur

Op Social Media:

Heb je vragen?

Laat het ons weten en mail naar: info@deboew.nl

Volg ons

Volg ons facebook of instagram en je bent altijd op de hoogte van acties.

Winkel aanbod

Een uitgebreid aanbod aan winkels en ondernemers voor u!