VAN DER LINDEN DRUK

ZAKELIJK EN FAMILIE DRUKWERK

De meedenkende drukker
In een tijd van schaalvergroting zijn wij bewust een kleine drukkerij gebleven. Een drukkerij waar klanten nog oprechte aandacht krijgen en terecht kunnen voor al hun vragen over (digitaal) drukwerk. Het bieden van de beste service zit in ons bloed en daar zijn we best trots op. Wij zien drukken nog steeds als een ambacht. Met veel vakkennis en oog voor detail (re)produceren wij een breed pakket aan communicatiemiddelen. Wij zijn nu eenmaal gek op drukwerk; houden van de geur van inkt, het gevoel van papier en het geluid van onze drukpersen. We doen dit met aandacht voor het milieu. Niet omdat dit moet, maar omdat we dit belangrijk vinden.

Zakelijk drukwerk

Goed verzorgd drukwerk draagt bij aan de professionele uitstraling van uw organisatie. De eerste indruk is goud waard. Daarom besteden wij de grootst mogelijke aandacht aan al uw gedrukte communicatiemiddelen.

Familie drukwerk

Met een hip geboortekaartje, een originele trouwkaart of unieke uitnodiging trekt u de aandacht. Wij bieden een ruime keuze aan kaartcollecties van toonaangevende leveranciers en een vakkundige begeleiding bij het kiezen van een passend lettertype, papierkeuze, kleur van de bedrukking en opmaak. U slaagt bij ons gegarandeerd in het vinden van een persoonlijke kaart voor elke bijzondere gelegenheid. Van der Linden Druk is al jaren een betrouwbare partner voor diverse reclame- en communicatiebureau’s. Wij weten als geen ander dat drukwerk maatwerk is. Daarom zijn wij behalve leverancier van kwalitatief hoogstaand drukwerk ook een professionele en meedenkende partner.

Van der Linden Druk bv
Past. Vonckenstraat 2a, 6166 CX Geleen, T: 046-4230202. E: info@vanderlindendruk.nl
www.vanderlindendruk.nl

Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag: 08:30-17:30 uur

Op Social Media:

Heb je vragen?

Laat het ons weten en mail naar: info@vanderlindendruk.nl

Volg ons

Volg ons facebook of instagram en je bent altijd op de hoogte van acties.

Winkel aanbod

Een uitgebreid aanbod aan winkels en ondernemers voor u!